Instalații Solare Presurizate

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtre:

Instalații Solare Presurizate SolarPro® – sunt sisteme complexe ce produc apă caldă menajeră și pot aduce aport la încalzirea locuinței. Se folosesc pe tot parcursul anului, chiar și la temperaturi exterioare de -20 de grade Celsius.

Instalații Solare Presurizate SolarPro® 

Au în componența lor urmatoarele: unul sau mai multe colectoare solare, boiler cu serpentine, pompă sau grup de pompare, automatizare electronică, vas de expansiune.

Instalațiile solare pot fi folosite separat exclusiv pentru încălzirea apei menajere. De asemenea, pot fi conectate în tandem cu sursa de încălzire deja existentă (centrală termică, șemineu tip central, etc). Astlfe, aduc un aport la încălzirea locuinței și reduc consumul de gaze sau energie electrică.

Costurile de achiziție și montaj sunt mai mari decat la celelalte categorii de panouri solare. Aceasta se datorează complexității tehnologiei de producție a elementelor instalației. De asemenea, costurile ridicate sunt date si de multitudinea de componente. Performanțele sunt superioare din punctul de vedere al eficienței energetice și randamentului generat.