Inox

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtre:

Panouri Solare Nepresurizate Inox SolarPro® – sunt confecționate integral din inox si produc apă caldă menajeră în perioada Martie-Noiembrie.

Pentru un plus de eleganță estetică, învelișul exterior al rezervorului este confecționat din INOX mat.

Reprezintă un ansamblu compact, suportul, rezervorul și tuburile fiind părți ale aceluiași dispozitiv. Pot fi puse în funcțiune doar în perioada în care temperaturile sunt pozitive (aprox. Martie – Noiembrie). Presiunea apei calde din panou către consumator (ghiuvetă, duș, etc) se formează gravitațional (prin cădere). Din acest motiv aceste panouri trebuie amplasate la înălțime (cu cât înălțimea este mai mare, cu atât presiunea crește).

Panouri Solare Nepresurizate Inox SolarPro® 

Folosesc tuburi vidate simple, în care apa pătrunde direct pentru a se încălzi, urmând ca, mai apoi să urce din nou în rezervor, prin partea de sus a tubului, făcând loc unei noi cantități de apă rece să curgă în tub.

Fac parte din cea mai ieftină categorie de panouri solare termice și pot fi instalate și puse în funcțiune de orice persoană cu minime abilități tehnice, întrucât nu folosesc elemente eletronice sau mecanice complexe, care să necesite intervenția unui specialist în acest sens.

0

Coșul tău