Inox

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtre:

Panouri Solare Presurizate Inox SolarPro® – sunt confecționate integral din inox și produc apă caldă menajeră tot timpul anului, cu condiția să fie izolate foarte bine conductele exterioare.

Presiunea apei calde din panou către consumator (ghiuvetă, duș, etc) se menține egală cu presiunea apei reci de la sursa de alimentare (rețea, hidrofor, etc). Acest lucru permite instalarea panoului atât pe acoperiș cât și pe orice suprafață plană la nivelul solului.

Panouri Solare Presurizate Inox SolarPro® 

Folosesc tuburi vidate cu heat-pipe. Sistemul heat-pipe constă într-o țeavă de cupru în interiorul fiecărui tub vidat. Aceasta, primește căldura solară de la peretele tubului și o transferă în interiorul rezervorului. Aici caldura este preluata de schimbătorul de căldură din cupru. Aceasta la rândul său, încălzește apa din rezervor.

Rezervorul este presurizat, în sensul că este închis ermetic și rezistă la presiuni de până la 6 bar. Pentru un plus de eleganță, exteriorul rezervorului este confecționat din INOX mat.

Pot fi instalate și puse în funcțiune de către orice instalator sau persoană cu abilități tehnice medii sau cunoștințe minime de instalații.

0

Coșul tău